Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot experts op het gebied van klantcontacten. Wij zijn dé specialist als het gaat om kwaliteit! Wij nemen de tijd om het in één keer goed te doen.

Outbound

Mis je kwalitatief goede afspraken die nodig zijn om te groeien? Zijn de huidige afspraken in de agenda`s van accountmanagers onrendabel? Of ontbreekt het aan tijd, kennis of motivatie om acquisitie te plegen? Acquisitie is een must om targets te behalen en het is de basis van het bestaansrecht bij een commercieel bedrijf.

CallHit is dé expert in leadgeneratie. Elke afspraak die wij maken is een concrete omzetkans.

Onze werkwijze:

Onze contactexperts zijn zeer ervaren en actief in verschillende branches. Door continue training houden wij ons team scherp, effectief en ‘eager’.

Samen met onze opdrachtgevers werken wij een plan uit om de leadgeneratie te starten…  Lees meer over onze outbound mogelijkheden.

Inbound

Bij CallHit zijn wij expert op het gebied van klantcontacten, dus ook op inbound klantcontact. Of je nou tijdens kantooruren of juist 24/7 bereikbaar wilt zijn. Opdrachtgevers profiteren van medewerkers die zich blijven doorontwikkelen d.m.v. trainingen op het gebied van klantcontacten in de breedste zin van het woord. Klantgericht, zeer dienstverlenend en volledig aangepast op de ‘Tone of voice’ van onze opdrachtgever.

Lees meer over onze inbound mogelijkheden.