CallHit is dé expert in leadgeneratie!

Goed gekwalificeerde afspraken zijn een must om de commerciële doelstellingen te behalen die nodig zijn om als bedrijf te groeien.

Zijn de huidige afspraken in de agenda`s van jouw accountmanagers onrendabel? Is de conversie onvoldoende, omdat het veelal ‘koffie-drink-afspraken’ zijn? Of ontbreekt het ze aan tijd en vaardigheden om zelf te zorgen voor een gevulde agenda? Laten we eerlijk zijn, acquisitie staat praktisch bij niemand op het lijstje van favoriete bezigheden.

Acquisitie is echter wel een must om targets te behalen en het is de basis van de commerciële slagkracht van een commercieel bedrijf.

Kwaliteit

CallHit is dé expert in leadgeneratie! Elke afspraak die wij maken is een concrete omzetkans. Omdat wij de tijd nemen om het in één keer goed te doen. Omdat wij focus hebben op de kwaliteit van een afspraak.

Onze werkwijze

Onze ervaren contact-experts zijn actief in verschillende branches. Door middel van trainingen zorgen wij ervoor dat ons team scherp is en vooral scherp blijft.

Samen met onze opdrachtgever werken wij een plan uit om de leadgeneratie te starten. Wij verdiepen ons in de branche, volgen trainingen bij onze opdrachtgever en zorgen ervoor dat wij daadwerkelijk onderdeel zijn van het bedrijf.

Rapportage

Om onze opdrachtgevers goed inzicht te geven in onze werkzaamheden verzorgen wij elke maand een uitgebreide rapportage. Ook wordt er van elk contactmoment verslag gelegd, zodat onze opdrachtgever exact weet wat de status en vervolgstappen zijn.

Ben jij klaar voor een goed gevulde agenda? Of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.